Acupuncturist Amsterdam

Bent u op zoek naar een goed adres van een acupuncturist  Amsterdam? Lingzhi is dan zeker aan te raden! Wij zijn gespecialiseerd in de traditionele Chinese acupunctuur. Onze Chinese praktijk in Amsterdam helpt u onder meer in de bestrijding van neusproblemen, zoals een neusontsteking, bijholte ontsteking, snurken, hooikoorts en het verlies van reuk- en smaakvermogen. Ook heeft onze Chinese praktijk in Amsterdam een uitstekende reputatie bij het verhelpen van chronische hoofdpijn en migraine. Uiteraard kunt u bij onze acupuncturist Amsterdam bovendien terecht voor vele andere klachten.

Bij onze Chinese praktijk in Amsterdam bent u bij een behandeling acupunctuur verzekerd van:

  • Wij hebben veel tevreden cliënten kunnen helpen met onze geneeswijze;
  • Wij zijn lid van de Nederlandse en Europese beroepsverenigingen voor Chinese acupunctuur;
  • Wij werken uitsluitend met erkende en veilig werkende therapeuten;
  • Kennis over ziekten en gezondheid vinden wij in onze praktijk zeer waardevol.

Wilt u weten of onze acupunctuur in Amsterdam ook geschikt is voor uw gezondheidsproblemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij snappen dat acupunctuur soms een hoge drempel is. Een vrijblijvend telefonisch gesprek of bezoek aan onze Chinese praktijk in Amsterdam kan daarom altijd verhelderend werken. Ons telefoon nummer is 020 – 78 57 698.

Onze Chinese praktijk in Amsterdam is te vinden aan Pieter Calandlaan 1127 (Osdorp).

Acupuncturist Amsterdam werkwijze:

Als u een afspraak maakt bij onze acupuncturist Amsterdam, beginnen wij altijd met een uitgebreid gesprek met betrekking tot uw klachten en wensen. Vervolgens volgt meestal een traditionele Chinese pols- en tongdiagnose. Aan de hand van de polsdiagnose kan de acupuncturist een goed beeld vormen van de energievoorziening in uw lichaam. De tongdiagnose is daarnaast een belangrijke diagnostische methode. Vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde zijn de meridianen en de interne organen allen direct of indirect verbonden met de tong. In onze Chinese praktijk in Amsterdam kunnen wij dan een beoordeling maken of u als cliënt de vitale energie voldoende of onvoldoende is, wat de locatie van de ziekte is en wat de aard is van de pathogene factoren.

Wenst u hier meer over te weten? Of heeft u specifieke vragen over onze methode van acupunctuur in Amsterdam? Neem dan contact met ons op en bel ons op nummer 020 – 78 57 698 . Onze medewerkers informeren u graag. Indien u benieuwd bent naar onze tarieven, bekijk deze dan op onze website.