Ervaringen

Uit heel Nederland weten veel tevreden cliënten ons te vinden.

 • Er is een wereld voor mij open gegaan. Momenteel kan ik weer ruiken, sinds ik 10 keer een behandeling heb gehad bij Dhr. You. Voor mij is het als zomer in de winter. Daar ben ik dan ook heel dankbaar voor!

  -Posthuma

  thumb
 • Het is Ling Zhi Praktijk gelukt om mij van mijn kinderkwaal (ooraandoening) af te helpen. De behandeling is verre van prettig te noemen. Dhr You heeft met zijn geduld mijn vertrouwen gewonnen. Ik ben hem dan ook heel dankbaar voor de kruiden en de eeuwenoude wijsheid.

  -Justine

  thumb
 • Ik ben 20 keer geweest voor een behandeling en voel als herboren! k gebruik geen medicijnen meer en voel me heel erg goed. Ik kan weer traplopen, fietsen, heb dus weer veel lucht!! De behandeling was zwaar, ik werd er ook echt wel ziek van. Maar het was de moeite! Ik ben heel erg blij dat ik doorgezet heb.

  -Elly Korver

  thumb
 • Al geruime tijd gelopen bij het AMC vanwege aandoeningen in de neusholten. Uiteindelijk bleven de klachten bestaan. Elke dag moest ik 3x spoelen met zout water... Geen resultaat. Nadat ik een artikel dacht ik dat een behandeling bij Ling Zhi wel het proberen waard was. Na ruim 3 weken elke dag zijn behandeling te ondergaan ben ik nu van die akelige klachten af en kan ik weer frisse lucht inademen. De eerste week was zwaar, maar ik ben reuze blij dat ik heb doorgezet.

  -Wil Kortekaas

  thumb
 • Al aardig wat jaar heb ik regelmatig last van bijholte ontstekingen. Ik werd na meerdere bezoeken aan de dokter, door een collega doorverwezen naar Ling Zhi. Ik had geen idee wat ik precies te wachten stond, maar wilde graag van mijn klachten af. Vandaar ook een afspraak gemaakt bij Ling Zhi. Als ik op de behandelingen terug kijk, was het best een heftige behandeling , maar zeker de moeite waard. Ik voelde me niet helemaal lekker, had pijn in mijn neus en mocht tijdens de behandeling niet alles eten, maar dat was allemaal voor tijdelijk. Uiteindelijk ben ik nu van mijn klachten af!

  -Miranda van Calmthout

  thumb
 • Ik kwam met chronische sinusitus klachten en kon weinig ruiken en proeven. Ik ben iedere dag behandeld met een kruidenpoeder in mijn neus en er kwam een behoorlijke reactie op. Ik heb me de eerste week ziek gevoeld, lichte verhogen, moe en spierpijn. Dankzij dit kruidenpoeder kreeg ik meer lucht en kan k nu ook weer beter ruiken en proeven. Ik ben dan ook erg tevreden over het resultaat.

  -Rosemarie Ypma

  thumb
 • Van verschillende kanten hoor ik enthousiaste berichten over de wonderlijke effectiviteit van de therapie van de arts Z.M. You.

  -Dicky de Scally

  thumb
 • Als mijn gezondheid blijft zoals ik mij nu voel, dan heeft u mij een kostbaar geschenk gegeven. Ik wil u daarom ook iets heel kostbaars geven. Wat mijn leven het grootste geluk heeft gebracht en hoop voor de toekomst voor ons hele gezin

  -Gea Wijnveldt

  thumb
 • Ik kreeg last van een kaakholte ontsteking en een voortdurend griepgevoel. Met deze klachten ging ik naar de dokter, deze adviseerde mij om te gaan stomen. Helaas hielp dit echter niet. Een antibiotica kuur, ook zonder succes. Uiteindelijk onderging ik een operatie van de bijholten. Ook had deze niets geholpen. De klachten bleven en werden zelfs erger. Ik las toen toevallig een bericht over Ling Zhi Praktijken. Ik ben erg blij dat ik bij Dhr. You terecht ben gekomen, want er zou voor mij niets anders overgebleven zijn dan dat ik doorgestuurd zou worden naar het AMC voor weer een operatie. Ik ben Ling Zhi dan ook zeer dankbaar dat ik van mijn klachten ben afgeholpen.

  -JH Limper

  thumb
 • Ik heb een lange tijd last gehad van mijn neus, altijd verstopt, dus ook erg benauwd daarbij. Ik heb inmiddels 17 behandelingen achter de rug en een goed resultaat gehad. Ik hoop dat het zo blijft!

  -Hr Guit

  thumb